Make your own free website on Tripod.com

 

SPORT IT MAGAZINE
 


Le Mont Saint Jacques " Uw verblijf/vakantie adres in de Belgische Ardennen" Wij verhuren kamers van 2 tot 4 pers. voor verenigingen maximaal 34 pers., 1 chalet voor 6 pers. en 1 appartement voor 6 pers. Bel nu vanuit Nederland: 003180685122. Alle informatie op de site van sport it magazine

BROOKS RUN CIRCUIT

wegens omstandigheden niet van start

Het BROOKS RUN CIRCUIT dat op 17 December 2000 van start zou gaan  met de Mescherbergloop gaat wegens omstandigheden niet door uiteraard ging wel de Mescherbergloop door, maar ook andere wedstrijden zoals de de Heideloop, Wijnbergloop en NK Berglopen zullen normaal plaatsvinden (BROOKS blijft wel als sponsor betrokken bij deze wedstrijden)

Oorzaak staat in verband met o.a. de verhuizing van organisator van het circuit, Con Olislagers

Deze verhuisde naar de Belgische Ardennen om daar een eigen zaak te starten (zie http://brookscircuit.tripod.com/saint_Jacques.htm ), maar er waren ook andere oorzaken.

Con benaderde enkele grote organisaties, o.a. van de Observantenloop te Maastricht, ten bruggenloop bij Roermond, de halve marathon van Weert, en nog enkele andere mooie wedstrijden Na heel wat telefoontjes te hebben gepleegd en o.a. te werden afgeblaft met we bellen je wel, en organisaties die te veel eiste van een eenvoudig, maar ongelooflijk mooi circuit, was voor Con de maat vol, toch bleef de telefoonleiding open tot de dag voor verhuizing op 11 oktober 2000, en nog steeds had hij geen enkel telefoontje teruggekregen.

Maar er waren ook wedstrijden die gewoon een eerlijk antwoord gaven, en door omstandigheden niet mee konden doen, zoals een wedstrijd in het uiterste Noorden van Limburg die een hoofdsponsor hebben in dezelfde branche en hierdoor concurrent van BROOKS (de hoofdsponsor v/h BROOKS RUN CIRCUIT) waren, of een wedstrijd die dreigt te verdwijnen (Peter Rusmanloop) wat wij allen bijzonder jammer zouden vinden.

Wij hadden graag heel Limburg erbij betrokken, maar helaas was dat te veel gevraagd.

Hierbij wil ik namens alle sponsoren en organisaties iedereen bedanken die het circuit gesteund hebben in de afgelopen jaren, en misschien zie ik u persoonlijk terug in de Ardennen, want ook daar is het de moeite waard, het gebied is bijzonder geschikt voor onder meer hardlopers en in het bijzonder berglopers, wielrenners, mountain bikers (±800 km. aan officieel mountainbike paden, u leest het goed 800), want Le Mont Saint Jaques ligt namelijk op 560 meter hoogte, omgeven door prachtige bossen en bergen.

Enkele rubrieken zullen mogelijk door tijdgebrek gaan verdwijnen, of foto’s zullen niet altijd geplaatst kunnen worden, maar toch wil ik graag de site behouden om leuke artikelen te plaatsen zoals de column van Wouter, maar ook de data’s en informatie van de wedstrijden die het circuit gemaakt hebben zullen op deze site aanwezig blijven.

Tot slot

BROOKS de hoofdsponsor van het BROOKS RUN CIRCUIT, heeft namelijk Steven Brooks (geen familie van) aangetrokken om BROOKS sportartikelen te gaan promoten, en zeker bij de circuit wedstrijden. Steven aanwezig bij de Mescherbergloop raakte onder de indruk van het gebeuren in Mesch, en zal zich sterk maken om het circuit voor het seizoen 2001-2002 weer van start te laten gaan.

Reageer nu op een van onze rubrieken, een vraag stellen over uw blessure aan onze fysiotherapeuten, een leuk artikel over de belevenis tijdens een wedstrijd, 'n goeie mop of 'n aangrijpend verhaal, een leuk vakantie verhaal tijdens uw vakantie (en als het kan met foto's, of stuur de foto's met de post, zie via index adres v/h circuit), stuur het via e mail consportief@pi.be graag het artikel vermelden op de mail (b.v. blessure, column, of mop enz.)

Adverteren voor zowel bedrijven als verenigingen is nu mogelijk (info via index)

 E mail consportief@pi.be

Op de foto links overhandigd voorzitter v/h BROOKS RUN CIRCUIT LIMBURG Con Olislagers in de vakantie Boerderij "La Fontaine" een BROOKS trainingspak aan Ton Smeets Mei 1999, de laatste bergloop training vond toen plaats in Bęche (vielsalm België). foto: Rustig en gezellig sfeertje in "La Fontaine" Meer informatie over de berglooptrainingen bel dan: Con Olislagers 043 34 37 833 Over de uitvoering van de trainingen bel dan: Ton Smeets tel & fax 0495 - 496 796 of e mail: Ton.smeets@0u.nl

Onze home page is gemakkelijk te volgen als je alles wilt lezen en weten over het ciurcuit, o.a. alle informatie waar, hoe laat, kosten, het weer, of hoe men naar de wedstrijd kan rijden of met openbaar vervoer, enz, zal in de toekomst op onze homepage te vinden zijn.

 

Le Mont Saint Jacques "het adres in de Belgische Ardennen voor sport of gewoon lekker rust" bel nu vanuit Nederland 003180685122